Tjenesteavtale fra Botin (Asia) Limited
Velkommen til Botin (Asia) Limited!
Før du godtar avtalen, er det meningen at du skal lese alt innholdet i avtalen grundig og kjenne dens vilkår, spesielt begrensende klausuler eller unntak. Restriktive klausuler eller unntak er fet eller uthevet i andre former for å fange oppmerksomheten din. I tilfelle du er i tvil om vilkårene i avtalen, vennligst kontakt relevant forretningsavdeling i Botin (Asia) Limited. Du har ikke lov til å bruke tjenesten før du har lest og godtatt alle vilkårene i Avtalen, relevante avtaler og regler osv. Når du velger "godta og sende inn avtalen" (se registreringssiden for detaljerte ordlyder) og fullfører registreringsprosedyren , eller du bruker tjenesten i en hvilken som helst form, vil det anses som om du har lest og godtatt begrensningen i Avtalen og reglene ovenfor. I tilfelle brudd på avtalen har Botin (Asia) Limited rett til ensidig å begrense, suspendere eller avslutte tjenesten for deg, og har rett til å undersøke ditt relevante ansvar.
Tjenesteavtalen (heretter referert til som "avtalen") er signert av deg og Botin (Asia) Limited. Den inkluderer (men ikke begrenset til) Botin (Asia) Limited Personvernerklæring og annet innhold. I tilfelle endring vil Botin (Asia) Limited kunngjøre ved hjelp av den lisensierte programvaren å sende en melding uten ytterligere varsel. Ved kunngjøring blir den endrede avtalen og reglene automatisk en del av avtalen, uten ytterligere varsel til deg om ditt samtykke. Ved innvendinger mot slike relevante endringer, stopp bruken av Botin (Asia) Limiteds tjeneste; hvis du fortsetter å bruke det, vil det anses som at du ikke har noen innvendinger mot de endrede reglene og godtar å følge dem.
I. Definisjoner av vilkår
1.1 Lisensiert programvare refererer til programvaresystem utviklet av Botin (Asia) Limited, lastet ned og installert og brukt i spesifiserte systemmobilterminaler.
1.2 Tjenester refererer til tjenester levert for deg av Botin (Asia) Limited og dets leverandører. Du kan bruke slike tjenester på mobilterminalen med den lisensierte programvaren.
II. Service
2.1Botin (Asia) Limited tilbyr deg tjenester for administrasjon av intelligent livsutstyr, basert på hvilke du kan få tilgang til de intelligente terminalene på Botin (Asia) Limited og dets leverandørers smarte plattform gjennom Botin (Asia) Limited Control, og realisere sammenkobling mellom intelligent utstyr . Tjenesteinnhold inkluderer intelligent utstyrsstyring, sammenkobling av scener og analyserapport, etc. Slike funksjoner kan optimaliseres eller modifiseres i henhold til endringer i brukernes krav eller vurdering av tjenesteleverandøren, og tjenesteleveransen kan bli suspendert på grunn av regelmessig og uregelmessig vedlikehold.
III. Omfang av tjeneste
3.1 Vennligst skriv inn firmanavnet som gir deg rett til å bruke produktet basert på denne programvaren.
3.2 Det er forbudt å lisensiere, selge, lease, overføre, utstede produktet i noen form eller bruke produktet til andre kommersielle formål. 3.2 På grunn av begrensninger på programvaretilpasningsplattform og terminaler, kan du kun bruke den lisensierte programvaren i den autoriserte systemplattformen og terminalen; hvis du installerer den lisensierte programvaren på annet terminalutstyr, kan det skade maskinvaren eller programvarefunksjonen din.
3.3 Du erkjenner at den lisensierte programvaren kun kan brukes til ikke-kommersielle formål, og installasjon, applikasjon og kjøring av den lisensierte programvaren er forbudt. Hvis slik kommersiell drift er nødvendig, skal det innhentes skriftlig forhåndsgodkjenning og tillatelse fra Botin (Asia) Limited.
3.4 Botin (Asia) Limited og dets leverandører kan endre, oppgradere eller overføre den lisensierte programvaren eller relevante funksjoner fra tid til annen, og kan legge til nye funksjoner eller tjenester i det lisensierte programvaresystemet. Hvis ingen separate avtaler følger med de nevnte nye funksjonene eller tjenestene, har du rett til de tilsvarende funksjonene og tjenestene, som også er underlagt avtalen.
3.5 Du skal være ansvarlig for nøyaktigheten, påliteligheten, integriteten og lovligheten til inndata og lovligheten av måten du innhenter dataene på, og du skal sikkerhetskopiere data og informasjon fra tid til annen. Du skal bære all risiko for skade og tap av slik informasjon.
3.6 Du skal beholde kontonummeret og passordet ditt på riktig måte. I tilfelle et sikkerhetshull for kontoen din (inkludert men ikke begrenset til avsløring av brukerpassord), skal du varsle Botin (Asia) Limited i tide, og Botin (Asia) Limited vil hjelpe deg med å ta relevante tiltak. Ellers skal all oppførsel relatert til kontoen din overtas av deg, og du vil bære alt ansvar.
IV. En tredjepart
4.1 Du erkjenner at visse tjenester fra Botin (Asia) Limited og dets leverandører er basert på programvare eller tjenester levert av en tredjepart. En slik tjeneste er satt til å forenkle søknaden din, og nødvendig juridisk autorisasjon innhentes fra tredjeparten.
4.2 Produktet inkluderer viss informasjon og tjenester fra tredjeparten.Botin (Asia) Limited og dets leverandører verken kontrollerer eller bærer ansvar for informasjon og tjenester til tredjeparten.
4.3 Du erkjenner at Botin (Asia) Limited og dets leverandører ikke kan garantere at den lisensierte programvaren alltid bruker eller inneholder slike tjenester, eller at annen programvare levert av samme tredjepart vil bli brukt i fremtiden. På samme måte kan den bruke lignende tjenester levert av en annen tredjepart. Ved søknad er ovennevnte tilsvarende programvare eller tjenester underlagt denne avtalen.
V. Tjenesteapplikasjonsstandard
5.1 Du skal bruke den lisensierte programvaren på normal måte. Følgende måter er i strid med applikasjonsstandarden:
1) utstede eller dele datavirus, ormer, ondsinnede koder eller programvare som bevisst skader eller endrer datasystem eller data;
2) Samle inn informasjon eller data fra andre brukere uten autorisasjon, for eksempel e-postadresse og lignende;
3) Skadelig bruk av produktet på en automatisk måte, forårsaker overbelastning på serveren, eller forstyrrer eller skader webserver og nettverkskoblinger i andre former.
4) Forsøk på å besøke serverdata eller kommunikasjonsdata for produktet uten autorisasjon;
5) Forstyrre eller skade produksjonsapplikasjonen av andre brukere.
5.2 Du forstår og godtar at:
1) Botin (Asia) Limited vil avgjøre om du er involvert i brudd på standardene ovenfor eller ikke, og suspendere eller avslutte søknadslisensen din i henhold til resultater av fastsettelse eller ta andre begrensninger i henhold til avtaler.
2) Botin (Asia) Limited vil direkte slette informasjon i strid med lover, eller krenker andres juridiske rettigheter, eller i strid med avtalen utstedt av deg når du bruker den lisensierte programvaren.
3) Hvis en tredjepart lider av skade på grunn av brudd på applikasjonsstandarder, skal du selvstendig bære juridisk ansvar i ditt navn, og beskytte og holde Botin (Asia) Limited skadesløs mot tap eller ekstra utgifter generert derav. Ellers har Botin (Asia) Limited rett til å kreve kompensasjon.
4) Hvis Botin (Asia) Limited og dets leverandører lider av tap på grunn av ditt brudd på relevante lover eller avtalen, skal du kompensere Botin (Asia) Limited og dets leverandører for tap og (eller) utgifter generert derav.
VI. Informasjonsinnholdsstandard
6.1 Du lover at du ikke vil utføre noen handling i strid med lover eller upassende oppførsel ved å bruke tjenesten, slik handling og oppførsel inkluderer (men ikke begrenset til):
6.1.1 Opplasting, overføring eller deling av informasjon som inneholder ett av følgende innhold:
1) Å motsette seg de grunnleggende prinsippene fastsatt i Grunnloven;
2) sette statssikkerhet i fare, avsløre statshemmeligheter, undergrave statsmakt og sabotere statens enhet;
3) Skade statens ære og fordel;
4) Oppfordre til nasjonalt hat og diskriminering og sabotere nasjonal enhet;
5) Å ødelegge statens religiøse politikk og gå inn for kjetteri og føydalistisk overtro;
6) Spre rykter, forstyrre sosial orden og ødelegge sosial stabilitet;
7) Spredning av uanstendighet, porno, gambling, vold, drap og terror eller medvirken til en forbrytelse;
8) å fornærme eller baktale andre og krenke andres juridiske rettigheter og interesser;
9) Inneholder innhold av humbug, bedrageri, skade, trussel, krenkelse av andres privatliv, trakassering, krenkelse, bakvaskelse, grovhet, uanstendighet eller moralsk frastøtende innhold;
10) Inneholder annet innhold begrenset eller forbudt av gjeldende lover, forskrifter, regler, bestemmelser og andre juridiske standarder.
VII. Privat politikk og data
7.1 Det er avgjørende for Botin (Asia) Limited å beskytte din personlige informasjon. Botin (Asia) Limited utarbeider Botin (Asia) Limiteds personvernpolicy, der innhold knyttet til eierskap og beskyttelse av åndsverk, innsamling, bruk, deling, lagring og beskyttelse, etc. av informasjonen din, avsløres. Du anbefales å lese Botin (Asia) Limiteds personvernerklæring grundig.
VIII. Unntaksklausuler
8.1 Med mindre annet er spesifisert i lover og forskrifter, vil Botin (Asia) Limited gjøre sitt beste for å sikre sikkerheten, gyldigheten, nøyaktigheten og påliteligheten til den lisensierte programvaren og teknologiene og informasjonen som er involvert, men Botin (Asia) Limited kan ikke garantere det samme på grunn av begrensning av tilgjengelig teknologi i dag.
8.2 Du forstår at Botin (Asia) Limited ikke vil påta seg ansvar for direkte eller indirekte tap forårsaket av force majeure og mislighold fra en tredjepart.
8.3 Du skal være ansvarlig for personskade eller tilfeldig eller indirekte skade forårsaket av eller relatert til en av følgende ulykker: 1) En tredjepart bruker den lisensierte programvaren eller endrer dataene dine uten tillatelse; 2) Utgifter og tap forårsaket av bruk av den lisensierte programvaren; 3) Din misforståelse av den lisensierte programvaren; 4) Andre tap relatert til lisensiert programvare forårsaket av årsaker som ikke kan tilskrives Botin (Asia) Limited.
8.4 Enhver annen lisensiert programvareavledet programvare som ikke er utviklet og utgitt av Botin (Asia) Limited, eller utviklingen og utgivelsen er ikke gitt av Botin (Asia) Limited, er ulovlig programvare. Nedlasting, installasjon og bruk av slik programvare kan forårsake uforutsigbare risikoer. Botin (Asia) Limited skal være fri fra juridiske forpliktelser og tvister generert deri, og Botin (Asia) Limited skal ha rett til å suspendere eller avslutte søknadslisensen og/eller andre tjenester.
8.5 Du har blitt informert om at bruken av Botin (Asia) Limited og dets leverandørs smarte plattform involverer Internett-tjenester, som kan påvirkes av ustabile faktorer i alle lenker. Selv om Botin (Asia) Limited har tatt beskyttelsestiltak, kan tjenesten bli suspendert, avsluttet, forsinket, lidd av applikasjonsbegrensninger eller applikasjonssvikt på grunn av iboende defekter ved Internett og e-kommunikasjon, samt faktorer utenfor rimelig kontroll av noen av partene i Avtale (inkludert men ikke begrenset til brann, flom, terrorangrep, pest, naturkatastrofer, opprør, terminalvirus, hackerangrep, nettverksfeil og terminalfeil). Du godtar herved å bære ovenstående risikoer og godtar at Botin (Asia) Limited er fri fra ethvert ansvar når normal drift av tjenester påvirkes av forekomsten av foregående risikoer.
IX. Avtaleoppsigelse og avtalebrudd
9.1 Du bør forstå at du skal bruke den lisensierte programvaren i henhold til autorisasjonsomfanget, respektere den intellektuelle eiendommen til programvaren og innholdet i programvaren, og utføre forpliktelser i henhold til avtalen når du bruker Botin (Asia) Limited sine tjenester.Botin (Asia) Limited vil si opp applikasjonslisensen hvis du er i vesentlig brudd på avtalen.
9.2 Din bruk av programvaren er avhengig av støttetjenester levert av Botin (Asia) Limiteds relaterte selskaper. Brudd på vilkår, avtaler, regler, kunngjøring og andre relevante forskrifter fra Botin (Asia) Limited og dets relaterte selskaper kan forårsake feil ved normal bruk av lisensiert programvare, i så fall har Botin (Asia) Limited rett til å si opp applikasjonslisensen , eller iverksette tiltak for å begrense søknadslisensen din eller andre rettigheter og interesser kontrollert av Botin (Asia) Limited som avtalt i avtalen, inkludert suspensjon eller oppsigelse av søknadslisensen.
9.3 I tilfelle ditt brudd på avtalen eller andre avtaler signert med Botin (Asia) Limited, skal Botin (Asia) Limited og dets leverandører ha rett til å varsle de relaterte selskapene, og kreve at de tar restriktive tiltak for dine rettigheter og interesser, inkludert å kreve at relaterte selskaper suspenderer eller avslutter å levere deler av eller hele tjenester for deg, og lovlig kunngjøre ditt avtalebrudd på nettsteder som drives eller faktisk kontrolleres av dem.
9.4 Den lisensierte programvaren lastes ned fra nedlastingsplattformen, og du skal overholde kravene til nedlastingsplattformen, systemplattformen og terminalproduksjonen om applikasjonsmåter og restriksjoner for den lisensierte programvaren. Hvis den ovennevnte tredjeparten bekrefter at du bryter avtalen og Botin (Asia) Limited og dets leverandørs behandling er nødvendig, kan Botin (Asia) Limited si opp søknadslisensen din på tredjepartens anmodning.
9.5 Når applikasjonslisensen avsluttes, skal du slutte å bruke den lisensierte programvaren og ødelegge alle kopier.
9.6 Du må bære alt kompensasjonsansvar hvis Botin (Asia) Limited og andre brukere lider av tap forårsaket av ditt brudd på vilkårene i Avtalen.
X. Gjeldende lover og adskillelse
10.1 Avtalens effektivitet, forklaring, endring, utførelse og tvisteløsning er underlagt lovene i Folkerepublikken Kina. Hvis ingen relevante lover og forskrifter er tilgjengelige, skal det henvises til generell internasjonal forretningspraksis og (eller) industriell praksis.
10.2 Tvister som oppstår fra eller i forbindelse med avtalen kan løses av deg og Botin(Asia) Limited gjennom vennlige forhandlinger eller sendes til People's Court of ROOM 3905,39/F.,SINGGA COMMERCIAL CENTRE,148 CONNAUGHT ROAD WEST,HONGKONG der Avtalen er signert for bedømmelse.
10.3 Når et vilkår i avtalen dømmes til å være ugyldig av Folkedomstolen, vil det ikke påvirke effektiviteten til andre vilkår eller deler av disse, og du og Botin (Asia) Limited skal utføre de gyldige vilkårene i god tro.
10.4 Avtalen er signert i ROM 3905,39/F., SINGGA COMMERCIAL CENTRE,148 CONNAUGHT ROAD WEST,HONGKONG.