Botin (Azië) Limited Mobiel privacybeleid
Ingangsdatum: 1 november 2021
Bijgewerkt: 1 november 2021
Botin (Asia) Limited en dochterondernemingen (“wij”, “ons”, “onze”, “Botin (Asia) Limited”) doen er alles aan om uw privacy te beschermen. Dit privacybeleid (“beleid”) beschrijft onze praktijken in verband met informatieprivacy over persoonsgegevens die we verwerken door uw individuele gebruik van de volgende diensten, producten en gerelateerde mobiele applicaties (gezamenlijk de “producten”):
·Kadonio slimme mobiele applicatie
Lees dit Beleid zorgvuldig door voordat u onze Producten gebruikt en begrijp onze doeleinden en praktijken voor het verzamelen en verwerken van uw Persoonsgegevens, inclusief hoe we Persoonsgegevens gebruiken, opslaan, delen en overdragen. In het Beleid vindt u ook manieren om uw recht op toegang, bijwerken, verwijderen of beschermen van uw Persoonsgegevens uit te voeren.
Wanneer u dit beleid accepteert wanneer u zich registreert met uw persoonlijke gegevens, of als u onze producten begint te gebruiken en niet uitdrukkelijk bezwaar maakt tegen de inhoud van dit beleid, gaan we ervan uit dat u dit beleid volledig begrijpt en ermee instemt. Als u vragen heeft over dit beleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: botinasia@gmail.com
Voor mobiele applicaties van andere merken, mogelijk gemaakt door Botin (Asia) Limited, beheren onze klanten alle persoonlijke gegevens die via onze producten worden verzameld. We verzamelen de informatie onder leiding van onze klanten en de verwerking van dergelijke informatie is beperkt tot het doel van het leveren van de service waarvoor onze klanten ons hebben ingeschakeld. Als u klant bent van een van onze klanten en niet langer gecontacteerd wilt worden door een van onze klanten die onze service gebruiken, neem dan rechtstreeks contact op met de klant met wie u contact hebt.
Definitie
In dit Beleid betekent Persoonsgegevens informatie die wordt gegenereerd, verzameld, geregistreerd en/of opgeslagen, al dan niet elektronisch, die kan worden gebruikt om een ​​persoon te identificeren of om de activiteit van een persoon weer te geven, hetzij alleen op basis van die informatie, hetzij op basis van die informatie en andere informatie waartoe we toegang hebben over die persoon.
Persoonlijke gevoelige gegevens omvatten persoonlijke biometrische informatie, communicatiegegevens en inhoud, gezondheidsinformatie, transactie-informatie en nauwkeurige locatie-informatie. Wanneer we persoonlijke gevoelige gegevens van u verzamelen, zullen we een expliciete melding voor uw toestemming genereren voordat we persoonlijke gevoelige gegevens over u verzamelen.
Slimme apparaten verwijst naar die computerapparaten die worden geproduceerd of vervaardigd door hardwarefabrikanten, met een mens-machine-interface en de mogelijkheid om gegevens te verzenden die draadloos verbinding maken met een netwerk, waaronder: slimme huishoudelijke apparaten, slimme draagbare apparaten, slimme luchtzuiveringsapparaten, enz.
Apps verwijst naar die mobiele applicaties ontwikkeld door Botin (Asia) Limited.Botin (Asia) Limited die eindgebruikers afstandsbediening bieden voor Smart Devices en met de mogelijkheid om verbinding te maken met het IoT-platform van de leverancier.
Welke persoonlijke gegevens verzamelen we?
Om onze diensten aan u te kunnen leveren, zullen we u vragen om de nodige Persoonsgegevens te verstrekken die nodig zijn om die diensten te verlenen. Als u uw persoonlijke gegevens niet verstrekt, kunnen we u mogelijk onze producten of diensten niet leveren.
1. Informatie die u ons vrijwillig verstrekt
·Account- of profielgegevens: wanneer u een account bij ons registreert, kunnen we uw naam en contactgegevens verzamelen, zoals uw e-mailadres, telefoonnummer, gebruikersnaam en inloggegevens. Tijdens uw interactie met onze Producten kunnen we uw bijnaam, profielfoto, landcode, taalvoorkeur of tijdzone-informatie verder verzamelen in uw account.
·Feedback: wanneer we feedback- en suggestiefuncties in onze producten gebruiken, verzamelen we uw e-mailadres, mobiele telefoonnummer en uw feedbackinhoud om uw problemen op te lossen en apparaatstoringen tijdig op te lossen.
·Informatie op basis van extra functies: om u handigere en hoogwaardigere Diensten met geoptimaliseerde gebruikerservaringen aan te bieden, kunnen we bepaalde informatie verzamelen en gebruiken als u ermee instemt om aanvullende functies in de App te gebruiken. Houd er rekening mee dat als u dergelijke informatie niet verstrekt, u de basisdiensten van de app en verbonden smartapparaten kunt blijven gebruiken, maar dat bepaalde functies op basis van deze aanvullende functies mogelijk niet beschikbaar zijn. Deze extra functies kunnen zijn:
1)Extra functies op basis van locatie-informatie:
Wanneer u de locatiegebaseerde functies inschakelt via toestemmingsinstellingen op uw mobiele apparaat, zullen we uw locatiegegevens verzamelen en verwerken om deze functies in te schakelen, zoals het koppelen met uw Smart Devices. We kunnen ook informatie verzamelen over uw realtime nauwkeurige of niet-nauwkeurige geolocatie wanneer u bepaalde Smart Devices of de Services gebruikt, zoals robotreiniger en weerservice.
Op basis van uw toestemming, wanneer u de geo-fence-functie inschakelt, wordt uw locatie-informatie gegenereerd en gedeeld met Google Maps-services. Houd er rekening mee dat Google overeenkomstige maatregelen voor gegevensbescherming heeft, die u voor meer details kunt raadplegen in de voorwaarden voor gegevensbescherming van Google: https://privacy.google.com/businesses/gdprservices/. U kunt dergelijk gebruik van uw locatiegegevens weigeren door de toestemmingsinstellingen in de Services te beheren, waarna we zullen stoppen met het verzamelen en gebruiken van uw locatiegegevens.
2)Aanvullende diensten op basis van camera:
U kunt de camera gebruiken om de code te scannen door de cameratoestemming in te schakelen om te koppelen met een smartapparaat, video te maken, enz. Houd er rekening mee dat zelfs als u ermee instemt de cameratoestemming in te schakelen, we alleen informatie zullen verkrijgen wanneer u actief gebruik de camera voor het scannen van codes, video-opnames, enz.
3)Aanvullende diensten voor het openen en uploaden van foto's/video's op basis van fotoalbums (fotobibliotheek/videobibliotheek):
U kunt deze functie gebruiken om uw foto's/foto's/video's te uploaden nadat u de toestemming voor het fotoalbum hebt ingeschakeld, om functies te realiseren zoals het wijzigen van de avatar, het melden van apparaatgebruiksproblemen door fotobewijzen te leveren, enz. Wanneer u de foto's en andere functies, zullen we deze informatie niet herkennen; maar wanneer u een probleem met het apparaatgebruik meldt, kunnen we de foto's/afbeeldingen die u uploadt gebruiken om uw probleem te lokaliseren.
4) Aanvullende services met betrekking tot op microfoon gebaseerde service:
U kunt de microfoon gebruiken om spraakinformatie te verzenden nadat u de microfoonmachtiging hebt ingeschakeld, zoals het opnemen van video's, het wekken van de spraakassistent, enz. Voor deze functies verzamelen we uw spraakinformatie om uw opdracht te herkennen. Houd er rekening mee dat zelfs als u akkoord bent gegaan met het inschakelen van de microfoontoestemming, we alleen spraakinformatie via de microfoon zullen verkrijgen wanneer u vrijwillig de microfoon in de app activeert.
5)Aanvullende services op basis van opslagrechten:
Het doel is om de stabiele werking van de App te waarborgen door gebruik te maken van de opslagtoestemming. Nadat u toestemming hebt gegeven of aangegeven om de opslag van uw mobiele apparaat te lezen/schrijven, hebben we toegang tot afbeeldingen, bestanden, crashloginformatie en andere noodzakelijke informatie uit de opslag van uw mobiele apparaat om u functies te bieden, zoals informatiepublicaties, of de crash vast te leggen log informatie lokaal in.
Houd er rekening mee dat als u toestemming inschakelt, u ons machtigt om relevante persoonlijke informatie te verzamelen en te gebruiken om u de bijbehorende Services te leveren. Zodra u een machtiging uitschakelt, beschouwen we dit als het annuleren van de machtiging en zullen we niet langer doorgaan met het verzamelen van persoonlijke gegevens op basis van de bijbehorende machtigingen en kunnen de gerelateerde functies worden beëindigd. Uw beslissing om de toestemming uit te schakelen, heeft echter geen invloed op de eerdere verzameling en het gebruik van informatie op basis van uw autorisatie.
2. Informatie die we automatisch verzamelen:
·Apparaatinformatie: wanneer u met ons product communiceert, verzamelen we automatisch apparaatinformatie, zoals het MAC-adres van uw apparaten, IP-adres, draadloze verbindingsinformatie, type en versie van het besturingssysteem, versienummer van de applicatie, identificatiecode voor pushmeldingen, logbestanden, en mobiele netwerkinformatie.
·Gebruiksgegevens: tijdens uw interactie met onze Sites en Services verzamelen we automatisch gebruiksgegevens met betrekking tot bezoeken, klikken, downloads, verzonden/ontvangen berichten en ander gebruik van onze Sites en Services.
·Loggegevens: wanneer u onze app gebruikt, kunnen het systeem- en uitzonderingslogboek worden geüpload.
Houd er rekening mee dat men een specifiek persoon niet kan identificeren door alleen apparaatgegevens of loggegevens te gebruiken. Als dit soort niet-persoonlijke informatie, in combinatie met andere informatie, echter kan worden gebruikt om een ​​specifiek individu te identificeren, wordt dergelijke niet-persoonlijke informatie behandeld als persoonlijke gegevens. Tenzij we uw toestemming hebben verkregen of tenzij anders bepaald door de wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zullen we dergelijke niet-persoonlijke informatie anonimiseren en ongevoelig maken.
·Locatiegegevens: wanneer u locatiegebaseerde functies inschakelt via machtigingsinstellingen op uw mobiele apparaat, verzamelen en verwerken we uw locatiegegevens om bepaalde functies in te schakelen, zoals koppelen met uw smartapparaten. We kunnen ook informatie verzamelen over uw realtime nauwkeurige of niet-nauwkeurige geolocatie wanneer u onze specifieke producten of diensten gebruikt, zoals led-lamp, slimme stekker enz.
Op basis van uw toestemming, wanneer u de geo-fence-functie op de Producten inschakelt, wordt uw locatie-informatie gegenereerd en gedeeld met Google Map-services. Houd er rekening mee dat Google overeenkomstige maatregelen voor gegevensbescherming heeft, die u voor meer details kunt raadplegen in de voorwaarden voor gegevensbescherming van Google: https://privacy.google.com/businesses/gdprservices/. U kunt dergelijk gebruik van uw locatiegegevens weigeren door de toestemmingsinstellingen in de Producten te beheren, waarna we zullen stoppen met het verzamelen en gebruiken van uw locatiegegevens.
3. Slimme apparaten gerelateerde informatie:
·Basisinformatie van slimme apparaten: wanneer u uw slimme apparaten verbindt met onze producten of diensten, kunnen we basisinformatie over uw slimme apparaten verzamelen, zoals apparaatnaam, apparaat-ID, online status, activeringstijd, firmwareversie en upgrade-informatie.
·Informatie gerapporteerd door slimme apparaten: afhankelijk van de verschillende slimme apparaten die u kiest om verbinding te maken met onze producten of diensten, kunnen we verschillende informatie verzamelen die wordt gerapporteerd door uw slimme apparaten. Bijvoorbeeld led-lamp, slimme stekker enz
Doeleinden en rechtsgrond voor de verwerking van Persoonsgegevens
Het doel waarvoor we informatie over u kunnen verwerken, is als volgt:
·U diensten verlenen: wij verwerken uw account- en profielgegevens, apparaatgegevens, gebruiksgegevens, locatiegegevens en informatie over het smartapparaat om u te voorzien van onze producten en diensten die u hebt aangevraagd of gekocht. De wettelijke basis voor deze verwerking is om ons contract met u uit te voeren volgens onze gebruiksvoorwaarden.,
·Onze services verbeteren: we verwerken uw apparaatinformatie, gebruiksgegevens, locatie-informatie en smart device-gerelateerde informatie om de functies en veiligheid van onze producten te waarborgen, om onze producten en services te ontwikkelen en te verbeteren, om de efficiëntie van onze activiteiten te analyseren en om frauduleus of ongepast gebruik te voorkomen en op te sporen. De wettelijke basis voor deze verwerking is om ons contract met u uit te voeren volgens onze gebruiksvoorwaarden.
·Niet-marketingcommunicatie: we verwerken uw persoonlijke gegevens om u belangrijke informatie over de services, wijzigingen in onze algemene voorwaarden en ons beleid en/of andere administratieve informatie te sturen. Tegelijkertijd sturen we u ook meldingen met betrekking tot de diensten die u hebt afgenomen, zoals waarschuwingsdiensten. U kunt de [App-melding] in de app aanvinken om deze communicatie te beheren. Wanneer u besluit de functie Meldingen niet in te schakelen, zullen we uw gegevens niet langer voor een dergelijk doel verwerken. De wettelijke basis voor deze verwerking is om ons contract met u uit te voeren volgens onze gebruiksvoorwaarden.
·Marketingcommunicatie: we kunnen uw persoonlijke gegevens verwerken om u marketing- en promotiemateriaal te verstrekken via de Services. Als we dat doen, bevat elk bericht dat we u sturen instructies waarmee u kunt afmelden voor het ontvangen van toekomstige berichten van die aard. Als u er niet mee instemt dat Botin u marketingcommunicatie stuurt, kunt u zich afmelden wanneer u de App opent, of door uw voorkeuren te wijzigen in [Privacy-instellingen] van de App. De rechtsgrond voor deze verwerking is uw toestemming.
·Personalisatie: we kunnen uw account- en profielgegevens, gebruiksgegevens, apparaatinformatie verwerken om het productontwerp te personaliseren en om u diensten op maat aan te bieden, zoals het aanbevelen en weergeven van informatie en advertenties over producten die bij u passen, en om u uit te nodigen voor deel te nemen aan onderzoeken met betrekking tot uw gebruik van de Services. Als u ons niet toestaat uw Persoonsgegevens te verwerken voor personalisatie, kunt u zich afmelden wanneer u de App opent, of door uw voorkeuren te wijzigen in [Privacy-instellingen] in de App. De rechtsgrond voor deze verwerking is uw toestemming.
·Juridische naleving: we kunnen uw persoonsgegevens verwerken als we van mening zijn dat dit nodig of gepast is: (a) om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving; (b) om te voldoen aan juridische procedures; (c) om te reageren op verzoeken van openbare en overheidsinstanties (d) om onze algemene voorwaarden te handhaven; (e) om onze activiteiten, zaken en systemen te beschermen; (f) om onze rechten, privacy, veiligheid of eigendom en/of die van andere gebruikers, waaronder u, te beschermen; en (g) om ons in staat te stellen beschikbare rechtsmiddelen na te streven of de schade die we kunnen lijden te beperken.
Als er een wijziging is in de doeleinden voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens, zullen we u via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze website op de hoogte stellen van dergelijke wijzigingen van doeleinden en keuzes die u heeft met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.
Met wie delen we persoonsgegevens?
Bij Botin (Asia) Limited delen we alleen persoonlijke gegevens op manieren die we u vertellen. We kunnen uw Persoonsgegevens delen met de volgende ontvangers:
·Aan onze externe serviceproviders die bepaalde bedrijfsgerelateerde functies voor ons uitvoeren, zoals websitehosting, gegevensanalyse, betalings- en creditcardverwerking, infrastructuurvoorziening, IT-services, klantenservice, e-mailbezorgservices en andere soortgelijke diensten om hen in staat te stellen diensten aan ons te verlenen.
·Aan onze klanten en andere zakelijke partners die u, direct of indirect, uw Smart Devices en/of netwerken en systemen leveren waarmee u toegang krijgt tot onze Sites en Services en deze gebruikt.
·Aan een gelieerde of andere derde partij in het geval van een reorganisatie, fusie, verkoop, joint venture, toewijzing, overdracht of andere vervreemding van alle of een deel van ons bedrijf, onze activa of aandelen (inclusief maar niet beperkt tot een faillissement of soortgelijke procedure). In een dergelijk geval wordt u via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze website op de hoogte gebracht van elke verandering in eigendom, onverenigbaar nieuw gebruik van uw persoonlijke gegevens en keuzes die u heeft met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.
·Voor zover wij van mening zijn dat dit nodig of gepast is: (a) om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving; (b) om te voldoen aan juridische procedures; (c) om te reageren op verzoeken van openbare en overheidsinstanties, inclusief openbare en overheidsinstanties buiten uw land van verblijf; (d) om onze algemene voorwaarden af ​​te dwingen; (e) om onze activiteiten, zaken en systemen te beschermen; (f) om onze rechten, privacy, veiligheid of eigendom en/of die van andere gebruikers, waaronder u, te beschermen; en (g) om ons in staat te stellen beschikbare rechtsmiddelen na te streven of de schade die we kunnen lijden te beperken.
·Aan dochterondernemingen of gelieerde ondernemingen binnen onze bedrijfsfamilie, om reguliere zakelijke activiteiten uit te voeren.
Met uitzondering van de hierboven beschreven derden, alleen aan derden met uw toestemming.
Internationale overdracht van verzamelde informatie
Botin (Asia) Limited zal voldoen aan de toepasselijke vereisten voor gegevenslokalisatie in overeenkomstige rechtsgebieden met betrekking tot de opslag van gegevens. Om onze werking te vergemakkelijken, kunnen we uw Persoonsgegevens overdragen, opslaan en verwerken in andere rechtsgebieden dan waar u woont. De wetten in deze landen kunnen verschillen van de wetten die van toepassing zijn op uw land van verblijf. Wanneer we dit doen, zullen we ervoor zorgen dat een passend beschermingsniveau wordt geboden voor de informatie door een of meer van de volgende benaderingen te gebruiken:
lOvereenkomst op basis van goedgekeurde EU-modelcontractbepalingen volgens AVG Art. 46. ​​Zie voor meer informatie https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_en.
Als u meer informatie wilt over de veiligheidsmaatregelen die we hebben getroffen, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen zoals beschreven in dit privacybeleid.
Uw rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens
Wij respecteren uw rechten en controle over uw Persoonsgegevens. U kunt een van de volgende rechten uitoefenen:
1:via het e-mailadres van het privacykantoor; botinasia@gmail.com.
2:via de route van feedback ingebed in de app: ik&rt;Personal Center&rt;Account en beveiliging&rt;
U hoeft geen vergoeding te betalen en wij streven ernaar u binnen 30 dagen te antwoorden. Als u besluit ons een e-mail te sturen, geef dan in uw verzoek duidelijk aan welke informatie u wilt wijzigen, of u uw persoonlijke gegevens uit onze database wilt laten verwijderen of laat ons op een andere manier weten welke beperkingen u aan onze gebruik van uw Persoonsgegevens. Houd er rekening mee dat we u om veiligheidsredenen kunnen vragen om uw identiteit te verifiëren voordat we verdere actie ondernemen op uw verzoek.
Je kan:
·Toegang vragen tot de Persoonsgegevens die wij over u verwerken;
·Verzoek dat we onjuiste of onvolledige Persoonsgegevens over u corrigeren;
·Verzoek om verwijdering van persoonlijke gegevens over u;
·Verzoek om beperkingen, tijdelijk of permanent, op onze verwerking van sommige of alle Persoonsgegevens over u;
·Overdracht van Persoonsgegevens aan u of een derde partij verzoeken wanneer we de gegevens verwerken op basis van uw toestemming of een contract met u, en waar onze verwerking geautomatiseerd is; en
Afmelden of bezwaar maken tegen ons gebruik van persoonlijke gegevens over u wanneer ons gebruik is gebaseerd op uw toestemming of onze legitieme belangen.
• Intrekking van toestemming: we zullen uw privacyrecht om toestemming in te trekken uitoefenen via de volgende benaderingen:
1) Voor privacyrechten die zijn verkregen via de systeeminstellingen van het apparaat, kan uw toestemming worden ingetrokken door de apparaatrechten te wijzigen, waaronder locatie, camera, fotoalbum (fotobibliotheek/videobibliotheek), microfoon, Bluetooth-instellingen, meldingen en andere gerelateerde functies;
2) In de marketingcommunicatie waarmee u akkoord gaat, bevat de informatie die we u sturen instructies waarmee u uw toestemming kunt intrekken in overeenstemming met de "uitschrijfmethode" die in de informatie wordt beschreven;
3) Ontkoppel het Smart Device via de app en de informatie met betrekking tot het Smart Device wordt niet verzameld;
4) Door het product te gebruiken met de bezoekersmodus, zullen we geen persoonlijke gegevens over u verzamelen;
Wanneer u uw toestemming of autorisatie intrekt, is het mogelijk dat we u de producten of diensten dienovereenkomstig niet kunnen blijven leveren. Uw intrekking van uw toestemming of autorisatie heeft echter geen invloed op de verwerking van persoonlijke informatie op basis van uw toestemming vóór de intrekking.
Beveiliging
We gebruiken commercieel redelijke fysieke, administratieve en technische veiligheidsmaatregelen om de integriteit en veiligheid van uw persoonlijke gegevens te behouden. Botin (Asia) Limited biedt verschillende beveiligingsstrategieën om de gegevensbeveiliging van gebruiker en apparaat effectief te waarborgen. Wat apparaattoegang betreft, worden eigen algoritmen van Botin (Asia) Limited gebruikt om gegevensisolatie, toegangsauthenticatie en autorisatie aan te vragen. Wat datacommunicatie betreft, wordt communicatie met behulp van beveiligingsalgoritmen en transmissie-encryptieprotocollen en commerciële informatie-encryptietransmissie op basis van dynamische sleutels ondersteund. Wat de gegevensverwerking betreft, worden strikte gegevensfiltering en -validatie en volledige gegevensaudit toegepast. Wat betreft gegevensopslag, alle vertrouwelijke informatie van gebruikers wordt veilig gecodeerd voor opslag. Als u reden hebt om aan te nemen dat uw interactie met ons niet langer veilig is (bijvoorbeeld als u denkt dat de veiligheid van een account dat u bij ons heeft in gevaar is gebracht), kunt u ons onmiddellijk op de hoogte stellen van het probleem door een e-mail te sturen naar botinasia@ gmail.com.
Dataretentie
We verwerken uw Persoonsgegevens voor de minimale periode die nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit Privacybeleid, tenzij er een specifieke wettelijke vereiste voor ons is om de gegevens voor een langere bewaartermijn te bewaren. We bepalen de juiste bewaartermijn op basis van de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van uw Persoonsgegevens, en nadat de bewaartermijn is verstreken, vernietigen we uw Persoonsgegevens. Wanneer we dit om technische redenen niet kunnen doen, zullen we ervoor zorgen dat passende maatregelen worden genomen om verder dergelijk gebruik van uw Persoonsgegevens te voorkomen.
Privacy van kinderen
Het beschermen van de privacy van jonge kinderen is bijzonder belangrijk voor ons. De Services zijn niet gericht op personen jonger dan dertien (13) (of een andere leeftijd die wordt bepaald door de toepasselijke wetgeving in uw land/regio waar u woont), en we verzoeken deze personen om geen Persoonsgegevens aan ons te verstrekken. We verzamelen niet bewust persoonlijke gegevens van iemand jonger dan dertien (13) jaar, tenzij we eerst toestemming hebben gekregen van de ouder of wettelijke voogd van dat kind. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens hebben verzameld van iemand jonger dan dertien (13) jaar zonder toestemming van de ouder of wettelijke voogd van dat kind, zullen we stappen ondernemen om die informatie te verwijderen.
Wijzigingen in dit privacybeleid
We kunnen dit privacybeleid bijwerken om wijzigingen in onze informatiepraktijken weer te geven. Als we materiële wijzigingen aanbrengen, zullen we u hiervan op de hoogte stellen per e-mail (verzenden naar het e-mailadres dat is opgegeven in uw account) of door middel van een bericht in de mobiele applicaties voordat de wijziging van kracht wordt. We raden u aan om deze pagina regelmatig te raadplegen voor de laatste informatie over onze privacypraktijken.
Neem contact op
Als u vragen heeft over onze praktijken of dit privacybeleid, neem dan als volgt contact met ons op:
Botin (Azië) Limited
Postadres: ROOM 3905,39/F., SINGGA COMMERCIEEL CENTRE, 148 CONNIGHT ROAD WEST HONGKONG
E-mail: botinasia@gmail.com