Botin (Asia) Limited Mobile privatlivspolitik
Ikrafttrædelsesdato: 1. november 2021
Opdateret: 1. november 2021
Botin (Asia) Limited og datterselskaber ("vi", "os", "vores", "Botin (Asia) Limited") er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne privatlivspolitik ("Politik") beskriver vores praksis i forbindelse med informationsbeskyttelse af personlige data, vi behandler gennem din individuelle brug af følgende tjenester, produkter og relaterede mobilapplikationer (samlet kaldet "produkterne"):
·Kadonio Smart Mobile Application
Før du bruger vores produkter, bedes du omhyggeligt læse denne politik igennem og forstå vores formål og praksis for indsamling, behandling af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger, opbevarer, deler og overfører personlige data. I politikken finder du også måder at udøve dine rettigheder til adgang til, opdatere, slette eller beskytte dine personlige data.
Når du accepterer denne politik, når du registrerer dig med dine personlige data, eller hvis du begynder at bruge vores produkter og ikke udtrykkeligt gør indsigelse mod indholdet af denne politik, vil vi mene, at du fuldt ud forstår og accepterer denne politik. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik, så tøv ikke med at kontakte os via: botinasia@gmail.com
For andre brandede mobilapplikationer drevet af Botin (Asia) Limited kontrollerer vores kunder alle de personlige data, der indsamles gennem vores produkter. Vi indsamler oplysningerne under ledelse af vores kunder, og behandlingen af ​​sådanne oplysninger skal være begrænset til formålet med at levere den service, som vores kunder har engageret os til. Hvis du er kunde hos en af ​​vores kunder og ikke længere ønsker at blive kontaktet af en af ​​vores kunder, der bruger vores service, bedes du kontakte den klient, som du interagerer med direkte.
Definition
I denne politik betyder persondata information genereret, indsamlet, registreret og/eller gemt, elektronisk eller på anden måde, og som kan bruges til at identificere en person eller afspejle en persons aktivitet, enten fra disse oplysninger alene eller fra disse oplysninger og andre oplysninger, vi har adgang til om den pågældende person.
Personfølsomme data omfatter personlig biometrisk information, kommunikationsregistre og indhold, helbredsoplysninger, transaktionsoplysninger og præcise placeringsoplysninger. Når vi indsamler personfølsomme data fra dig, genererer vi en eksplicit meddelelse om dit samtykke, før vi indsamler personfølsomme data om dig.
Smarte enheder refererer til de computerenheder, der er produceret eller fremstillet af hardwareproducenter, med menneske-maskine-grænseflade og evnen til at transmittere data, der forbinder trådløst til et netværk, herunder: smarte husholdningsapparater, smarte bærbare enheder, smarte luftrensningsenheder osv.
Apps refererer til de mobilapplikationer, der er udviklet af Botin (Asia) Limited.Botin (Asia) Limited, som giver slutbrugere fjernbetjening til smartenheder og med mulighed for at oprette forbindelse til leverandørens IoT-platform.
Hvilke personlige data indsamler vi
For at kunne levere vores tjenester til dig, vil vi bede dig om at give de nødvendige personoplysninger, der er nødvendige for at levere disse tjenester. Hvis du ikke afgiver dine personlige data, kan vi muligvis ikke give dig vores produkter eller tjenester.
1.Oplysninger, du frivilligt giver os
·Konto- eller profildata: Når du registrerer en konto hos os, indsamler vi muligvis dit navn og kontaktoplysninger, såsom din e-mailadresse, telefonnummer, brugernavn og loginoplysninger. Under din interaktion med vores produkter kan vi yderligere indsamle dit kaldenavn, profilbillede, landekode, sprogpræference eller tidszoneoplysninger på din konto.
·Feedback: Når du bruger feedback- og forslagsfunktioner i vores produkter, indsamler vi din e-mailadresse, mobiltelefonnummer og dit feedbackindhold for at løse dine problemer og løse enhedsfejl rettidigt.
·Information baseret på yderligere funktioner: For at kunne tilbyde dig mere bekvemme tjenester af højere kvalitet med optimerede brugeroplevelser, kan vi indsamle og bruge visse oplysninger, hvis du giver samtykke til at bruge yderligere funktioner i appen. Bemærk venligst, at hvis du ikke giver sådanne oplysninger, kan du fortsætte med at bruge grundlæggende tjenester i appen og tilsluttede smartenheder, men visse funktioner baseret på disse ekstra funktioner er muligvis ikke tilgængelige. Disse yderligere funktioner kan omfatte:
1) Yderligere funktioner baseret på placeringsoplysninger:
Når du aktiverer de placeringsbaserede funktioner gennem tilladelsesindstillinger på din mobilenhed, indsamler og behandler vi dine placeringsoplysninger for at aktivere disse funktioner, såsom parring med dine smartenheder. Vi kan også indsamle oplysninger om din nøjagtige eller ikke-præcise geo-placering i realtid, når du bruger visse smartenheder eller tjenesterne, såsom robotrenser og vejrservice.
Baseret på dit samtykke, når du aktiverer geo-hegn-funktionen, vil dine placeringsoplysninger blive genereret og delt med Google Maps-tjenester. Bemærk venligst, at Google har tilsvarende databeskyttelsesforanstaltninger, som du kan henvise til Googles databeskyttelsesvilkår for flere detaljer: https://privacy.google.com/businesses/gdprservices/. Du kan afvise en sådan brug af dine placeringsoplysninger ved at administrere tilladelsesindstillingerne i Tjenesterne, hvorefter vi vil ophøre med at indsamle og bruge dine placeringsoplysninger.
2) Yderligere tjenester baseret på kamera:
Du kan bruge kameraet til at scanne koden ved at aktivere kameratilladelsen til at parre med en smartenhed, optage video osv. Vær opmærksom på, at selvom du har accepteret at aktivere kameratilladelsen, vil vi kun indhente oplysninger, når du aktivt brug kameraet til scanning af koder, videooptagelse osv.
3) Yderligere tjenester til at få adgang til og uploade billeder/videoer baseret på fotoalbum (billedbibliotek/videobibliotek):
Du kan bruge denne funktion til at uploade dine fotos/billeder/videoer, efter at du har slået fotoalbumtilladelsen til, for at realisere funktioner som at ændre avataren, rapportere problemer med enhedsbrug ved at levere fotobeviser osv.. Når du bruger billederne og andre funktioner, genkender vi ikke disse oplysninger; men når du rapporterer et problem med enhedens brug, kan vi bruge de billeder/billeder, du uploader, til at finde dit problem.
4) Yderligere tjenester relateret til mikrofonbaseret tjeneste:
Du kan bruge mikrofonen til at sende stemmeoplysninger efter at have aktiveret mikrofontilladelsen, såsom optagelse af videoer, vækning af stemmeassistenten osv. Til disse funktioner indsamler vi dine stemmeoplysninger for at genkende din kommando. Vær opmærksom på, at selvom du har accepteret at aktivere mikrofontilladelsen, vil vi kun indhente stemmeoplysninger gennem mikrofonen, når du frivilligt aktiverer mikrofonen i appen.
5) Yderligere tjenester baseret på lagringstilladelser:
Formålet er at sikre en stabil drift af appen ved at bruge lagringstilladelsen. Når du har givet eller angivet tilladelse til at læse/skrive din mobilenheds lager, vil vi få adgang til billeder, filer, crashlogoplysninger og andre nødvendige oplysninger fra din mobilenheds lager for at give dig funktioner, såsom informationspublikationer, eller registrere nedbruddet logoplysninger lokalt.
Bemærk venligst, at hvis du aktiverer en tilladelse, giver du os tilladelse til at indsamle og bruge relevante personlige oplysninger til at give dig tilsvarende tjenester. Når du deaktiverer enhver tilladelse, vil vi tage det som at annullere godkendelsen, og vi vil ikke længere fortsætte med at indsamle personlige data baseret på de tilsvarende tilladelser, og de relaterede funktioner kan blive afsluttet. Din beslutning om at deaktivere tilladelsen vil dog ikke påvirke den tidligere indsamling og brug af oplysninger baseret på din autorisation.
2.Oplysninger, vi indsamler automatisk
·Enhedsoplysninger: Når du interagerer med vores produkt, indsamler vi automatisk enhedsoplysninger, såsom MAC-adressen på dine enheder, IP-adresse, oplysninger om trådløs forbindelse, operativsystemtype og version, applikationsversionsnummer, push-meddelelses-id, logfiler, og mobilnetværksoplysninger.
·Brugsdata: Under din interaktion med vores websteder og tjenester indsamler vi automatisk brugsdata vedrørende besøg, klik, downloads, meddelelser sendt/modtaget og anden brug af vores websteder og tjenester.
·Logoplysninger: Når du bruger vores app, kan systemet og undtagelsesloggen blive uploadet.
Bemærk venligst, at man ikke kan identificere en bestemt person ved at bruge enhedsoplysninger eller logoplysninger alene. Men hvis disse typer ikke-personlige oplysninger, kombineret med andre oplysninger, kan bruges til at identificere en specifik person, vil sådanne ikke-personlige oplysninger blive behandlet som personlige data. Medmindre vi har indhentet dit samtykke, eller medmindre andet fremgår af databeskyttelseslove og -regler, vil vi anonymisere og desensibilisere sådanne ikke-personlige oplysninger.
·Placeringsoplysninger: Når du aktiverer placeringsbaserede funktioner gennem tilladelsesindstillinger på din mobilenhed, indsamler og behandler vi dine placeringsoplysninger for at aktivere visse funktioner, såsom parring med dine smartenheder. Vi kan også indsamle oplysninger om din nøjagtige eller ikke-præcise geo-placering i realtid, når du bruger vores specifikke produkter eller tjenester, såsom led-pære, smartstik osv.
Baseret på dit samtykke, når du aktiverer geo-hegn-funktionen på produkterne, vil dine placeringsoplysninger blive genereret og delt med Google Map-tjenester. Bemærk venligst, at Google har tilsvarende databeskyttelsesforanstaltninger, som du kan henvise til Googles databeskyttelsesvilkår for flere detaljer: https://privacy.google.com/businesses/gdprservices/. Du kan afvise en sådan brug af dine placeringsoplysninger ved at administrere tilladelsesindstillingerne i produkterne, hvorefter vi vil ophøre med at indsamle og bruge dine placeringsoplysninger.
3. Relateret information om smartenheder:
·Grundlæggende oplysninger om smartenheder: Når du forbinder dine smartenheder med vores produkter eller tjenester, kan vi indsamle grundlæggende oplysninger om dine smartenheder, såsom enhedsnavn, enheds-id, onlinestatus, aktiveringstid, firmwareversion og opgraderingsoplysninger.
·Oplysninger rapporteret af smartenheder: Afhængigt af de forskellige smartenheder du vælger at forbinde med vores produkter eller tjenester, kan vi indsamle forskellige oplysninger rapporteret af dine smartenheder. For eksempel led pære, smart stik osv
Formål og lovgrundlag for behandling af personoplysninger
Formålet med hvilket vi kan behandle oplysninger om dig er som følger:
·Levere dig tjenester: Vi behandler dine konto- og profildata, enhedsoplysninger, brugsdata, placeringsoplysninger og Smart Device-relaterede oplysninger for at give dig vores produkter og tjenester, som du har anmodet om eller købt. Det juridiske grundlag for denne behandling er at udføre vores kontrakt med dig i henhold til vores vilkår for brug.,
·Forbedre vores tjenester: Vi behandler dine enhedsoplysninger, brugsdata, placeringsoplysninger og Smart Device-relaterede oplysninger for at sikre vores produkters funktioner og sikkerhed, for at udvikle og forbedre vores produkter og tjenester, for at analysere effektiviteten af ​​vores operationer og for at forhindre og spore svigagtig eller upassende brug. Det juridiske grundlag for denne behandling er at udføre vores kontrakt med dig i henhold til vores brugsbetingelser.
·Ikke-markedsføringskommunikation: Vi behandler dine personlige data for at sende dig vigtige oplysninger om tjenesterne, ændringer af vores vilkår, betingelser og politikker og/eller andre administrative oplysninger. Samtidig vil vi også sende dig notifikationer relateret til de tjenester, du har købt, såsom alarmtjenester. Du kan kontrollere [App Notification] i appen for at administrere disse kommunikationer. Når du beslutter dig for ikke at aktivere meddelelsesfunktionen, vil vi ikke længere behandle dine oplysninger til sådanne formål. Det juridiske grundlag for denne behandling er at udføre vores kontrakt med dig i henhold til vores brugsbetingelser.
·Markedsføringskommunikation: Vi kan behandle dine personlige data for at levere markedsførings- og reklamemateriale til dig på Tjenesterne. Hvis vi gør det, vil hver kommunikation, vi sender dig, indeholde instruktioner, der tillader dig at fravælge at modtage fremtidige kommunikationer af denne art. Hvis du ikke accepterer, at Botin sender dig marketingkommunikation, kan du fravælge, når du går ind i appen, eller ved at ændre dine præferencer i [Privatlivsindstillinger] i appen. Det juridiske grundlag for denne behandling er dit samtykke..
·Personalisering: Vi kan behandle dine konto- og profildata, brugsdata, enhedsoplysninger for at tilpasse produktdesign og for at give dig tjenester, der er skræddersyet til dig, såsom at anbefale og vise information og annoncer vedrørende produkter, der passer til dig, og for at invitere dig til at deltage i undersøgelser vedrørende din brug af tjenesterne. Hvis du ikke tillader os at behandle dine personlige data til personliggørelse, kan du fravælge, når du går ind i appen, eller ved at ændre dine præferencer i [Privatlivsindstillinger] i appen. Retsgrundlaget for denne behandling er dit samtykke.
· Lovlig overholdelse: Vi kan behandle dine personoplysninger, som vi mener er nødvendige eller passende: (a) for at overholde gældende love og regler; (b) at overholde juridiske processer; (c) at reagere på anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder (d) at håndhæve vores vilkår og betingelser; (e) for at beskytte vores drift, forretning og systemer; (f) for at beskytte vores rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom og/eller andre brugeres, herunder dig; og (g) at give os mulighed for at forfølge tilgængelige retsmidler eller begrænse de skader, vi måtte lide.
Hvis der er nogen ændring i formålene med at behandle dine personoplysninger, vil vi informere dig om sådanne ændringer via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside om sådanne ændringer af formål og valg, du måtte have med hensyn til dine personlige data.
Hvis der er nogen ændring i formålene med at behandle dine personoplysninger, vil vi informere dig om sådanne ændringer via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside om sådanne ændringer af formål og valg, du måtte have med hensyn til dine personlige data.
Hvem deler vi personlige data med?
Hos Botin (Asia) Limited deler vi kun personlige data på måder, som vi fortæller dig om. Vi kan dele dine personlige data med følgende modtagere:
·Til vores tredjepartstjenesteudbydere, der udfører visse forretningsrelaterede funktioner for os, såsom webstedshosting, dataanalyse, betaling og kreditkortbehandling, infrastruktur, it-tjenester, kundesupport, e-mailleveringstjenester og andre lignende tjenester for at sætte dem i stand til at levere tjenester til os.
·Til vores kunder og andre forretningspartnere, der direkte eller indirekte forsyner dig med dine smartenheder og/eller netværk og systemer, hvorigennem du får adgang til og bruger vores websteder og tjenester.
·Til en tilknyttet eller anden tredjepart i tilfælde af enhver omorganisering, fusion, salg, joint venture, overdragelse, overdragelse eller anden disposition af hele eller dele af vores virksomhed, aktiver eller aktier (herunder uden begrænsning i forbindelse med enhver konkurs eller lignende sager). I et sådant tilfælde vil du blive underrettet via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside om enhver ændring i ejerskab, inkompatible nye anvendelser af dine personlige data og valg, du måtte have med hensyn til dine personlige data.
·Som vi mener er nødvendigt eller passende: (a) for at overholde gældende love og regler; (b) at overholde juridiske processer; (c) at besvare anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, herunder offentlige og statslige myndigheder uden for dit bopælsland; (d) at håndhæve vores vilkår og betingelser; (e) for at beskytte vores drift, forretning og systemer; (f) for at beskytte vores rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom og/eller andre brugeres, herunder dig; og (g) at give os mulighed for at forfølge tilgængelige retsmidler eller begrænse de skader, vi måtte lide.
·Til datterselskaber eller associerede selskaber inden for vores virksomhedsfamilie, for at udføre almindelige forretningsaktiviteter.
Bortset fra de ovenfor beskrevne tredjeparter, til tredjeparter kun med dit samtykke.
International overførsel af indsamlede oplysninger
Botin (Asia) Limited vil overholde gældende datalokaliseringskrav i tilsvarende jurisdiktioner med hensyn til lagring af data. For at lette vores drift kan vi overføre, opbevare og behandle dine personoplysninger i andre jurisdiktioner end hvor du bor. Lovene i disse lande kan afvige fra de love, der gælder for dit bopælsland. Når vi gør det, vil vi sikre, at der gives et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for oplysningerne ved at bruge en eller flere af følgende tilgange:
l Aftale på grundlag af godkendte EU standard kontraktklausuler i henhold til GDPR Art. 46. ​​For mere information, se https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_en.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om de sikkerhedsforanstaltninger, vi har på plads, kan du kontakte os direkte som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.
Dine rettigheder i forbindelse med dine personlige data
Vi respekterer dine rettigheder og kontrol over dine personlige data. Du kan udøve enhver af følgende rettigheder:
1:via privatlivskontorets e-mail-adresse; botinasia@gmail.com.
2:via feedbackruten indlejret i appen: Mig&rt;Personligt center&rt;Konto og sikkerhed&rt;
Du skal ikke betale et gebyr, og vi bestræber os på at svare dig inden for 30 dage. Hvis du beslutter dig for at sende os en e-mail, i din anmodning, bedes du gøre det klart, hvilke oplysninger du gerne vil have ændret, om du ønsker at få slettet dine personlige data fra vores database eller på anden måde fortælle os, hvilke begrænsninger du ønsker at sætte på vores brug af dine personlige data. Bemærk venligst, at vi af sikkerhedsmæssige årsager kan bede dig om at bekræfte din identitet, før du foretager yderligere handling på din anmodning.
Du kan:
·Anmode om adgang til de personoplysninger, som vi behandler om dig;
·Anmode om, at vi retter unøjagtige eller ufuldstændige personoplysninger om dig;
·Anmode om sletning af personlige data om dig;
·Anmode om begrænsninger, midlertidigt eller permanent, for vores behandling af nogle eller alle personlige data om dig;
·Anmode om overførsel af personoplysninger til dig eller en tredjepart, hvor vi behandler dataene baseret på dit samtykke eller en kontrakt med dig, og hvor vores behandling er automatiseret; og
· Fravælg eller gør indsigelse mod vores brug af personlige data om dig, hvor vores brug er baseret på dit samtykke eller vores legitime interesser.
•Tilbagetrækning af samtykke: Vi vil udøve din privatlivsret til at trække samtykke tilbage gennem følgende fremgangsmåder:
1) For privatlivstilladelser erhvervet gennem enhedssystemindstillinger kan dit samtykke trækkes tilbage ved at ændre enhedstilladelser, herunder placering, kamera, fotoalbum (billedbibliotek/videobibliotek), mikrofon, Bluetooth-indstillinger, meddelelser og andre relaterede funktioner;
2) I den markedsføringskommunikation, som du accepterer, indeholder de oplysninger, vi sender til dig, instruktioner, der giver dig mulighed for at trække dit samtykke tilbage i overensstemmelse med "afmeld"-metoden beskrevet i oplysningerne;
3) Ophæv bindingen af ​​Smart-enheden gennem appen, og oplysningerne relateret til Smart-enheden vil ikke blive indsamlet;
4) Ved at bruge produktet med besøgstilstanden indsamler vi ingen personlige data om dig;
Når du trækker dit samtykke eller din autorisation tilbage, er vi muligvis ikke i stand til at fortsætte med at forsyne dig med produkterne eller tjenesterne tilsvarende. Din tilbagetrækning af dit samtykke eller din autorisation vil dog ikke påvirke behandlingen af ​​personoplysninger baseret på dit samtykke før tilbagetrækningen.
Sikkerhed
Vi bruger kommercielt rimelige fysiske, administrative og tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at bevare integriteten og sikkerheden af ​​dine personlige data. Botin (Asia) Limited leverer forskellige sikkerhedsstrategier for effektivt at sikre datasikkerhed for bruger og enhed. Hvad angår enhedsadgang, anvendes Botin (Asia) Limited proprietære algoritmer til at sikre dataisolering, adgangsgodkendelse og ansøgning om autorisation. Hvad angår datakommunikation, understøttes kommunikation ved hjælp af sikkerhedsalgoritmer og transmissionskrypteringsprotokoller og informationskryptering på kommercielt niveau baseret på dynamiske nøgler. Hvad angår databehandling, anvendes streng datafiltrering og validering og fuldstændig dataaudit. Hvad angår datalagring, vil alle fortrolige oplysninger om brugere være sikkert krypteret til opbevaring. Hvis du har grund til at tro, at din interaktion med os ikke længere er sikker (f.eks. hvis du føler, at sikkerheden på en konto, du måtte have hos os, er blevet kompromitteret), kan du straks underrette os om problemet ved at sende en e-mail til botinasia@ gmail.com.
Dataopbevaring
Vi behandler dine personoplysninger i den minimumsperiode, der er nødvendig for de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik, medmindre der er et specifikt lovkrav til, at vi opbevarer dataene i en længere opbevaringsperiode. Vi bestemmer den passende opbevaringsperiode baseret på mængden, arten og følsomheden af ​​dine personlige data, og efter opbevaringsperiodens udløb vil vi destruere dine personlige data. Når vi ikke er i stand til at gøre det af tekniske årsager, vil vi sørge for, at der træffes passende foranstaltninger for at forhindre yderligere sådan brug af dine personlige data.
Børns privatliv
Beskyttelse af små børns privatliv er særligt vigtigt for os. Tjenesterne er ikke rettet mod personer under tretten (13) (eller en anden alder, der er fastsat i gældende lovgivning i dit land/region, hvor du bor), og vi anmoder om, at disse personer ikke giver os nogen personlige data. Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra nogen under tretten (13) år, medmindre vi først indhenter tilladelse fra det pågældende barns forælder eller værge. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra nogen under tretten (13) år uden tilladelse fra det pågældende barns forælder eller værge, vil vi tage skridt til at fjerne disse oplysninger.
Ændringer i denne privatlivspolitik
Vi kan opdatere denne privatlivspolitik for at afspejle ændringer i vores informationspraksis. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, giver vi dig besked via e-mail (send til den e-mailadresse, der er angivet på din konto) eller ved hjælp af en meddelelse i mobilapplikationerne, før ændringen træder i kraft. Vi opfordrer dig til med jævne mellemrum at gennemgå denne side for at få de seneste oplysninger om vores privatlivspraksis.
Kontakt os
Hvis du har spørgsmål om vores praksis eller denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os på følgende måde:
Botin (Asia) Limited
Postadresse: ROOM 3905,39/F.,SINGGA COMMERCIAL CENTRE,148 CONNAUGHT ROAD WEST HONGKONG
E-mail: botinasia@gmail.com